Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A DIKTATÚRA, MINT "FANZIN"

A DIKTATÚRA , MINT "FANZINE"

 

sok.jpgA 2013-AS KONCEPCIÓ SZERINT A DIKTATÚRA UGYAN KÁBÉ 2 ÉVET LÉTEZETT ÉS 8 SZÁMMAL RENDELKEZIK 11-TŐL 18-IG, EZEK MOSTANTÓL KETTŐ, AZAZ 2 RÉSZBEN LESZNEK ELÉRHETŐK, 4-ESÉVEL EGYBEN, ÖSSZESPIRÁLOZVA. MAGYARUL KÜLÖN 1 SZÁM MÁR NEM LÉTEZIK. EZ A KÉT ÖSSZESPIRÁLOZOTT VÁLTOZAT EGYENKÉNT 210-230 OLDALASAK.

A DIKTATÚRA NEM MÁS, MINT EGY OLYAN FÖLDALATTI ÚJSÁG, AMELY IGYEKEZETT ÖSSZEHOZNI A TÁRSADALOMBAN RÉTEG-, ILL. SZUBKULTÚRAKÉNT ISMERT ÍRÁSOKAT, ESEMÉNYEKET, EMBEREKET, MŰALKOTÁSOKAT, GONDOLATOKAT, HOGY AZT EGYBEN PREZENTÁLHASSA. SAJÁTOS GONDOLATVILÁGA A HIPERPRIMITIVIZMUS NEVŰ IRÁNYZAT KÖRÜL FOROG, MELYNEK FŐ ALKOTÓELEME A TÚLZOTT EGYSZERŰSÉG, A SZÓ LEGTÁGABB ÉRTELMÉBEN VETT SZABAD MŰVÉSZET, VALAMINT AZ ÖNELLENTMONDÁS.

A DIKTATÚRA AZT PRÓBÁLJA / PRÓBÁLTA MEGÉRTETNI AZ EMBEREKKEL, HOGY NEM SZABAD FÉLNI A SZAVAKTÓL, BAROMSÁG HOGY MINDEN A SZAVAKKAL KEZDŐDIK: AZ ÍRÁS BÁRMIT TARTALMAZHAT, ÉS BÁRMINEK AZ ELLENKEZŐJÉT. INKÁBB LEGYEN KÉTSÉGBEEJTŐ, MINT UNALMAS. A DIKTATÚRA ELŐRE NÉZ ÉS TORONYMAGASAN ELŐRÉBB IS JÁR, MINT A JELENLEGI KULTÚRKÖZEG, MELYNEK HATÁRTALAN KONZERVATIVIZMUSA SEMMIBE VESZI ÉS LENÉZI AZ AUTODIDAKTÁKAT - A DIKTATÚRA PONT UTÓBBIAKAT EMELI KI, ÉS NEM TÖRŐDIK POLITIKÁVAL, VALLÁSSAL, ÉRDEKEKKEL, ÉS KISEMBEREKKEL - NEM AKAR BIZONYÍTANI, ÉRVELNI, VAGY TETSZENI.

A DIKTATÚRA EGYÉNISÉGEK LAPJA.


ROHADEEK@CITROMAIL.HU

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.